Кератин од Бразил – решение за сите вистински потреби на вашата коса

Кератин од Бразил е решение за сите вистински потреби на вашата коса. Бразилскиot Кератин е специјално формулиран и содржи природно органски протеини кои ја градат, ја обновуваат и подмладуваат косата правејќи ја сјајна, мазна и свилена. Бразилскиот Кератин е наменет за сите типови на коса и состојките од силиконски нано-честички продираат длабоко во живецот(кутикулата) на влакното, со што сувата дехидрирана и хемиско-третирана коса ја прават здрава и еластична. Резултатите со БК се видливи и вчудовидувачки, и трајно можат да ја подобрат вашата коса.