Козметика на раце и нокти

Translate original post with Google Translate

Козметика на раце и нокти:

  • маникир 300 ден.
  • спа маникир 1000 ден.
  • француски маникир 400 ден.
  • продолжување (наливање) на нокти  1 200 ден.
  • гел на природни нокти 1000 ден.
  • гел  (shell) лак  550 ден.
  • сополиш техника 600 ден.
  • цртање на еден нокт 100 ден.
  • корекција на еден нокт 100 ден.