Perica Ivanovski

Ai është pronari, krye stilisti, mentori dhe lideri shumë stilisteve të rinjë që kanë kriju ose kane fillu karrieren ndër patronazhin e tij.

Ai është i pa rehatshëm, gjithmonë duke ndjekur diçka të re, inspirime të reja, krijime të reja më të përsosura, vendosjen dhe zbatimin e produkteve të reja, kozmetikës dhe trajtimin e flokëve në tregun e stilizimit të flokëve në Maqedoni, dita ditës në kërkimin e sfidave të reja.

Çdo sukses në seminare të shumta ndërkombëtare, punëtori profesionale, evenimente dhe ngjarje te modës në qendrat më të mdhaja Evropiane të modës poashtu në evenimente rajonale dhe kombëtare gjatë 15 viteve të punës së tij kreative dhe artistike, frymëzon vizione të reja, ambicje të reja për kët kërkues të palodhshëm.

Konfirmim i padiskutueshëm për përpjekjet e tij vetëmohuese për të bërë përshtypje të fortë në fushen e stilizimit të flokëve në Maqedoni është ekipi i tij i bashkëpunetorëve dhe pasuesit besnikë. Këta të rinjë me zell mësojnë nga mësuesi i tyre dhe zhvillojnë talentet e tyre artistike në stilizimin e flokëve dhe bëjnë gjeneraten e re të stilisteve të kualifikuar.

Këta të rinjë me të drejtë e mbajnë epitetin e shenjes së tregut CoolCut, ekipi i Peces.