Ekipi Coolcut

Biljana Janeva

Biljana është pjesë e CoolCut Studio që nga fillimi dhe themelimi në vitin 1997. Mund të thuhet lirisht se ajo është hija e palodhur e Peces. Gjatë zhvillimit së reputacionit dhe imazhit të studios, Biljana gjithashtu u zhvillu, maturoi dhe u bë stiliste e përsosur e specializuar në të gjitha teknikat e stilizimit të flokëve. Edhe pse ajo është shumë e urtë, modeste dhe joimponuese, në situatatë kur klientet e saj i besojn plotësisht, ajo e transformon veten në një magjistare e cila me guxim dhe agresivitet zbulon ngjyrë të re, dimenzion të ri dhe formë të re per flokët tuaja. Biljana është për një kohë të gjatë “dora e djathtë” e Peces e cila pa pushuar e ndjek zhvillimin dhe reputacionin e studios dhe në tërësi ja jap përkrahjen e saj personale dhe profesionale. Biljana zbulon cilësi të reja, vëllime të pa zbuluara, linja dhe stile të flokëve tuaja më furçë dhe tharrëse flokësh në duart e saja.

Frosina Petkovska
Fjalë për fjalë mund të thuhet se Frosina është rritur në studion. Ajo erdhi në studio në vitin 1999 si një vajzë mjaftë e re e ndjekur nga deshira për të mësuar çdo gjë, për ti zbuluar të gjitha sekretet e artizanatit të stilizimit të flokëve. Frosina më shpejtësi mbizotëroj të gjitha aftësitë dhe u bë mjeshter i këtij artizanati. Gjithmonë e buzëqeshur dhe e gatshme për të punuar pa marrë parasysh a ka në duart e saja gërshërë, furçë apo tharëse flokësh, ajo gjithmonë i ndryshon flokët e klinteve dhe i bën të buzëqeshin të lumtur sa herë ata e shohin fytyren e tyre në pasqyre. Është shumë vështirë të përcaktohet apo të definohet “specijalizimi” i saj profesional sepse Frose është eksperte për çdo gjë dhe nuk ka situatë që ajo nuk mund ta sfidojë. Shkëlqimi në sytë e saj dhe buzëqeshja e përhershme që e karakterizojn fytyren e saj, thjeshtë thojnë se Frose e adhuron profesionin e saj.
Маја Dushanovska

Maja u bë pjesë e CoolCut së bashku me Frosinen në vitin 1999. Kur ajo ju bashkua studios, ajo ishte vajzë shumë e re, vajzë e cila filloj zhvillimin e saj në dy drejtime, si stiliste e flokëve dhe poashtu modele. Fytyra dhe flokët e saja janë pjesë e enterierit të studios , dmthn., ato i dekorojnë dhe i japin shpirt edhe mureve te CollCut Studio. Edhe pse ajo duket mjaftë e butë dhe e brishtë, sa herë që Maja ka para vetes sfida të reja
ajo e dëshmon të kundërtën – personalitet krejtësisht të kundërt dhe impresionues. Ajo është e palodhur, “bletë” punuese e cila nuk humb kohë. Ajo vazhdimisht punon, mëson dhe e përmirësohet duke e bërë veten stiliste të kompletuar e cila gjithmonë i befason me knaqësi dhe i bën të lumtur klientet e saj. Maja është stiliste e flokëve dhe modele e kompletuar dhe konfirmuar.

Daniel Velkovski
Daniel është djalë mjaft sharmant i cili që 6 vite është pjesë i ekipit të CoolCut. Duke ndjekur hapat e mentorit të tij në “matjen” dhe duke vlerësuar fuçinë e dhe aftësinë e tij profesionale në evenimentet kombëtare të modës të stilizimit të flokëve, Daniel me guxim mori pjesë në këto gara dhe fitoi çmime të rëndësishme. Këto shpërblime e stimulojnë dhe e nxisine Danielin të vazhdojë përmirësimin tij profesional dhe mbizotërimin e teknikave tjera të stilizimt të flokëve te cilat pa dyshim do ti fitojnë mirënjohje të reja nga klientet poashtu edhe nga ngjarjet e modës të stilizimt të flokëve.
Тanja Krstevska

Ju prezantojmë Tanja si anëtaren e fundit të ekipit CoolCut, por jo si anëtare më pak të rëndësishme. Tanja gjithashtu është pjesë e studios qe 6 vite. Tanja është shembull i shkëlqyer si mund të bëhesh stilist i flokëve për një kohë periudh relativisht të shkurt kohore. Klientet tanë vazhdimisht kërkojnë Tanja ti stilizojë flokët e tyre. Ajo i ka mbizotëruar të gjitha teknikat duke ndjekur shembullin e pjesëtarëve të tjerë të studios dhe i ka mësuar teknikat e ngjyrosjes dhe tretmaneve të flokëve. Në studion tanë, Tanja është tekniku në krye te ngjyrosjes dhe tretmaneve te flokëve.

Paralel me ekipin e njohur të stilistëve, egziston edhe nje gjeneratë e re – nxënës që me zell punojnë dhe mësojnë. Shiqoni ata dhe mabin mend fytyrat e tyre. Kjo është gjenerata e re në zhvillim e CoolCut.