Blog

„OLAPLEX“ ЧУДО НА ЧУДАТА

Translate original post with Google Translate Олаплекс е чудесен производ кој направи револуција во целиот свет . Веќе секој фризер во светот неможе да замисли да работи без употреба на Olaplex бидеј

Më shumë

SENSCIENCE

Translate original post with Google Translate SENSCIENCE Liquid Luxury ***** е престижна колекција за нега на коса произведена од страна на Shiseido Labоratories. Препуштете ја грижата за здравјето

Më shumë

Ботокс за коса ( Glam B­filer)

Translate original post with Google TranslateШампон со кремаста формула со голема чистачка моќ идеална за сува ,кршлива и оштетена коса. B­filer шампонот е богат со гликопротеински екстракт од бадем,к

Më shumë

Интервју со Перица Ивановски

Translate original post with Google TranslateИнтервју со Перица Ивановски

Më shumë

Матурска понуда за фризура и шминка

Translate original post with Google Translate

Më shumë