Blog

„OLAPLEX“ ЧУДО НА ЧУДАТА

Translate original post with Google Translate Олаплекс е чудесен производ кој направи револуција во целиот свет . Веќе секој фризер во светот неможе да замисли да работи без употреба на Olaplex бидеј

Read more

SENSCIENCE

SENSCIENCE Liquid Luxury ***** is a prestigious hair care collection produced by Shiseido Laboratories. Entrust your concerns regarding the health and appearance of your hair to the Senscience hair ca

Read more

Ботокс за коса ( Glam B­filer)

Translate original post with Google TranslateШампон со кремаста формула со голема чистачка моќ идеална за сува ,кршлива и оштетена коса. B­filer шампонот е богат со гликопротеински екстракт од бадем,к

Read more

Интервју со Перица Ивановски

Translate original post with Google TranslateИнтервју со Перица Ивановски

Read more

Матурска понуда за фризура и шминка

Translate original post with Google Translate

Read more