Блог

„OLAPLEX“ ЧУДО НА ЧУДАТА

Олаплекс е чудесен производ кој направи револуција во целиот свет . Веќе секој фризер во светот неможе да замисли да работи без употреба на Olaplex бидејќи со неговата употреба се подобрува влакното

Прочитај повеќе

SENSCIENCE

SENSCIENCE Liquid Luxury ***** е престижна колекција за нега на коса произведена од страна на Shiseido Labоratories. Препуштете ја грижата за здравјето и изгледот на вашата коса на Senscience коле

Прочитај повеќе

Ботокс за коса ( Glam B­filer)

Шампон со кремаста формула со голема чистачка моќ идеална за сува ,кршлива и оштетена коса. B­filer шампонот е богат со гликопротеински екстракт од бадем,кој може да се пофали со хидрантни смекнувачки

Прочитај повеќе

Интервју со Перица Ивановски

Интервју со Перица Ивановски

Прочитај повеќе

Матурска понуда за фризура и шминка

Прочитај повеќе