Од клиентите

[contact-form 1 "Контактна форма 1"]

Билјана Фотиновска-Ректорат на УКИМ

Го посетувам Кул Кат од неговите скромни ,но многу ентузијастички почетоци.Станав и останав верен клиент заради се она што е негов синоним : врвен квалитет,следење на современите фризерски трендови , а најмногу заради топлата пријателска атмосфера која ми дава чувство дека и јас таму припаѓам . Само напред! _______________________________________________________________________________________________________________________________

Игор Фотиновски-Студент

Од мал се шишам во Кулкат и бев најголем фан на знакот на Nike кој само  Пеце умееше мајсторски да го направи од мојата коса. Денес сум студент, мина повеќе од една деценија откако првпат го посетив Кул Кат и сигурен сум дека ќе минат уште многу, а јас ќе останам лојален и задоволен клиент на ова студио.

________________________________________________________________________________________________________________________________

Горан Анастасовски- Клириншка куќа :

Самиот факт, дека јас и моите најблиски сме долгогодишни клиенти на фризерското студио Cool Cut,  го формира и моето мислење за нив.

Нивната професионалност,ексипидитивност и однос кон клиентите ги издвојува од останатите и создава чуство на сигурност и доверба.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Марина Сивакова Тасков – ЕОS МАТРИX

Уште од првата средба со ова професионално студио, ми беше јасно дека Cool Cut ќе биде моетозаштитно лице и ќе ја негуваат мојата коса. Ги обожавам затоа што пред се се професионални , ведри и секогаш насмеани..

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Билјана Јованова Мукаетова

Кога станува збор за мојата фризура , веќе 15 години Cool Cut , е мојот избор.Мојата доверба се должи на нивната професионалност,квалитет, трендовска ориентираност и неизмерна љубезност.  Тие се неодоливи . Од срце им благодарам.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Сања Тодоровска-Македонија проект

Професионалниот пристап согледан не само во стручноста туку и во посветувањето на посебна грижа и внимание кон секој клиент поединечно,стремежот постојано да се биде во тренд со сите новитети во модата на фризурите , дизајнот на студиото современиот начин за комуникација, придонесоа во тоа да Пеце и неговиот тим од COOL CUT да бидат мој личен избор повеќе од седум години.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Ангеловска Маја- Телеком

КУЛ  КАТ Е моето место каде ја обновувам енергијата и самодовербата  Професионален тим кој секогаш е он лајн за новините во нивната професија секогаш добро расположени и пријателски ориентирани…

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Елизабета Чингаровска-ДПИ

Кога станува збор за избор на фризер,дилеми немам и секогаш изборот Фризерското студио Cool Cut , кое откако го посетив по препорака на еден мој драг пријател ,сватив дека тоа е тоа.Сега сум и јас една од задоволните клиенти.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Др- Ирина Богданова

Кул Кат е најдоброто и најпрофесионалното  фризерско студио во градот ! Тимот што е таму неколку години ми ја зголемува самодовербата и ми ги разубавува деновите. Велат се постои и живее онолку колку што е сакано ……. ако е тоа точно , Cool Cut ќе живее вечно !!!

_______________________________________________________________________________________________________________________________

ДР-Камилоски Виктор

Со години посетувано студио кое нема изгубено од квалитетот на услугата исто така и од хигиенско -санитарен аспект, уште поважно секогаш во тренд со модата.Посебно за мануелноста за Биле која е неповторлива.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Др-Игор Исјановски :

Самото име кажува се. Отидете за да поверувате …

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Др-Софијанова Аспазија

Најдраги мои

П осебно би сакала да нагласам дека скоро 8 год.го средувам мојот outfit кај вас и тоа ме прави секогаш посреќна и особено задоволна пред моите пациенти каде униформата го кажува своето, но среденоста беспрекорна на мојата фризура ја нагласува мојата сигурност во работата и убавата насмевка која треба да ја испорачам на моите пациенти-децата.Позитивната енергија што ја добивам од Cool Cut и радоста што ја попримам секоја недела , секогаш ми ја враќаат вербата во живот,за да јас го вратам животот на тие на кој вистински сум им потребна на оделот за неонатална и педијатриска интезивна терапија  на клиниката за детски болести.Ви благодарам , ве сакам и почитувам,големо благодарам  што постоите…

Ве сака ваша ЦУЛИ :-) )

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Др-Бајрактарова Бона

Фризурата е дел од севкупниот имиџ на една индивидуа. Затоа, не е сеедно кој се грижи за неа!
Најдобрите во својата професија, било која, ги нарекуваат – мајстор на својот занает.  Пеце е токму тоа -  виртуоз! Се однесува како вистински  научен работник – истражува, ги следи новите трендови во својот професионален домен и ги применува на радост и задоволство на своите клиент(к)и!
Пеце е иновативен во сите аспекти на неговата професија. Амбиентот во Кул Кат е пријатен и релаксирачк ; за тоа придонесува  целокупниот персонал.
________________________________________________________________________________________________________________________________
Емилија Евтимова Гоговска – НАША ТВ

15-тина години фризерското студио Кул Кат е мој избор, не само за мојата фризура и сите вистински совети и третмани за убава коса што ги добивам таму, туку и место каде со задоволство ги минувам двата часа неделно од моето слободно време, и тоа пред се поради срдечноста, високото ниво на професионалност, како  и почитта и љубовта што тимот на Кул Кат им ги дава на своите клиенти. Студиото Кул Кат навистина го чувствувам како мое место – дом, и како простор каде моето време е исполнето со она што ми е потребно – расположение и задоволство како од фризурата, така и од квалитетното дружење.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Зоран Милески – Aрабеска

Презадоволен од професионалниот однос и од услугата а посебно од мајсторијата на Пеце.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Панкратова Наталија

Се запознаев со работа на тимот на Cool Cut и лично со Пеце уште пред 9 години, по препорака од моја многу добра пријателка, која секогаш има топ изглед. Сакав и јас да бидам во раце на магионичар, кој ствара Кралици на Убавината. Сега и јас знам неколку тајни од таа магија – Пеце секогаш знае да сослуша клиентите, да објасни што е најдобро за секоја конкретна жена, желба на клиентот е базна точка, а во комбинација со професионализмот на мајстор се ствара неповторлив изглед и индивидуален стил.

Јас мислам дека секоја девојка треба да дојде во Cool Cut. За тоа има многу причини. Тука ќе го добиете својот индивидуален стил, а тоа е побитно од убавината, тука ќе бидете во сигурни раце и секогаш изгледате прекрасно а тоа ствара уште поголема самодоверба.Тука освен  добра фризура ќе добиете гратис убаво расположение , а тоа не се купува ни за големи пари . Само во Cool Cut, косата ке ве остане здрава по било кој третман, или ќе стане поздрава, ако веќеима  изгубено  сјај од различни причини.  А тоа ке ве издвои од целиот свет, бидејки здравјето сега е најскапо и најважно.

Ве убедив ли ? Ќе се видиме кај ПЕЦЕ во Cool Cut….

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Борка Илиевска-Т:::Мobile

Единствено место каде знаат како со мојата прекрасна коса:)))) коса е Cool Cut.Ако порано се плашев да одам на фризер денес максимално сум сигурна дека ќе имам прекрасна фризура откако Пеце ќе заврши со шишањето.Посетата на Cool Cut е секогаш вистинско уживање! Уживам во дружбата со Пеце и девојките !

Им благодарам што секогаш знаат како ….

________________________________________________________________________________________________________________________________

Габриела Додевска Т:::Моbile

Самиот факт дека најдоброто од Куманово работи, се шири и создава бренд во Скопје не ми создава никакви потешкотии да ги поминам тие 40-тина километри и да поминам прекрасни релаксирачки моменти со најдобриот ТИМ на Cool Cut :-) Дечки прекрасни сте и крајно професионални и не заборавајте мојата коса ви е препуштена Вам.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Соња Моцан – Т:::Mobile

6 години по ред потстрижувањето не ми претставува стрес.Уживањето е целосно, м,ајсторските раце на Пеце ја прават посетата на Cool Cut пријатна средба со мили луѓе.Благодарност до целиот тим :)

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Светозар Јаневски-Тиквеш

За мојата фризура е задолжен Пеце.

______________________________________________________________________________________________________________________________

ЦАКИЌ ДЕЈАН-CAD : Браво- Најдобри сте  !

ЦАКИЌ МИРЈАНА-CAD : Јас станав клиент на COOL CUT благодаренеие на мојот сопруг кој Пеце го шиша со години J. Премногу задоволна  од секогаш позитивниот Пеце и тимот кој што тој го  креира  успешно го прати, максимално професионални,тие  секогаш користат најквалитетни производи и ги следат сите модни светски трендови.

Гоце – Клуб 69 Најбољи сте !!

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Станишковски Миле -Станиш

Пеце секогаш е полн со позитивна енергија и со прекрасен колектив. Во Кул Кат прв пат влегов пред 15 години и не излегов.Тоа е моето место за уживање и опуштање.Само така , Поздрав !

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Бојан Петровски- Big Sound

Пеце ( Cool Cut ) се грижи за мојата фризура повеќе од 10 години што го потврдува фактот дека покрај огромното искуство и врвната професионалност во работата , тој се грижи и за лојалноста на клиентите .Секогаш работи со посебно внимание ,има исклучителен осет за да го извади најдоброто од сечија коса  а при тоа се грижи да ги задоволи желбите и потребите на сите клиенти – односно да го добијат тоа што тие го сакаат , да личата како сликите од познатите фаци .

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Наталија Поповска

Студи Cool Cut  го посетувам веќе неколку години , па би сакал да кажам дека во овој салон квалитетот на услугите и грижата на клиентите се на исклучително високо ниво . Најголемо браво за Пеце и За неговиот персонал.

Миа Поповска

Мајка ми ме однесе кај чичко Пеце уште кога не одев на училиште ,после неколку години почнав да одам сама и им го препорачувам на сите мој другарки . МИА-Осмооделенката

Александар Поповски – режисер

Пеце го запознав на снимање на еден  спот пред десетина години , од тој момент сум негов клиент тоа кажува се.

_______________________________________________________________________________________________________________________________
Сашо Поповски – режисер
Ако некој сака да има  јасен стил и потез на раката,  прво нека биде јасен во своите мисли, a ако некој сака да има јасни мисли, прво нека поседува благородна душа.
И раката и душата на Пеце се она што плени.
____________________________________________________________________________________________________
Ѓорѓи Јолевски – Актер
Од моментот кога го отвори своето студио кое тогаш не се викаше Cool Cut, па се до денес заедно се менувавме бивајќи задоволни со промените. Пеце создаде простор каде што се чувствувам пријатно, опуштено, како дома секогаш кога ќе излезам од таму Пеце и неговата хиперпозитивна убава дружина ме прават среќен,и расположен. Благодарам                   : )))))))))))))))))
_____________________________________________________________________________________________________

Светлана Ристеска-Охридска Банка

Кога пред 15-тина години случајно залутав во Cool Cut беше лоциран во дуќан во сосетството на сегашното студио.Тогаш не ни помислував дека ова место ќе прераснево едно од моите омилени прибежишта , кое секогаш го посетувам со радост и опуштено ,со и без причина.Она што ме плени е едноставноста на Пеце и неговите кулирани ” staff ” ери .Ретко место каде секој перфектно  си ја знае својата работа . “

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Моника Бошкоска-Мотоцентар

Cool Cut е моето бегање од секојдневните обврски и тоа го практикувам на  секој  4- 5 дена. Јас се чуствувам преубаво кај нив , ме разубавуваат и ме полнат со позитивна енергија .Поздрав до целиот тим и само напред.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Искра Јаневска

Во множествотона разновидни професии ,предност има само она што е најсовршено.Умешност е да се кренете од множеството обични, и да се вброите во ретките.Вие како тим сте надарени и знаете да ги одгатнете и најискрените желби на клиентите . Постигнувате повеќе со еден свој потег , отколку другите со зборови.Затоа потикнувате обожување. Благодарам што постоите !

_________________________________________________________________________________________________________________

Александра Тимковска- Вечер

Кога пред повеќе од една деценија (колку всушност е тоа многу време првпат влегов во Cool Cut и кога некому за првпат му дозволив да стави ножици во мојата коса си помислив  – Овде никогаш нема да се вратам! Признавам , не дека финалниот изглед не ми се допадна ,туку едноставно не можев да поверувам како тоа некому му дозволив да ми ја исече косата. Не помина многу време откако сечачот ми стана еден од најомилените ликови во животот.ДА,да….Така е , затоа што  незнам  дали некому би му дозволила да ме шиша , да да ме направи розова , црна , руса… Незнам дали на друго место би седела  од 10 до 17 часот само затоа што со мојот чичко Пеце ( како што сакам да си го нарекувам ) сме решиле во понеделник на работа наместо црнокоса да се појавам бринета …Сигурно дека НЕ ! Нему му верувам и на друг главата не му ја давам :-) )

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Ана Бојаџиева

Првпат влегов во CoolCut во 2004-та, а оттогаш само двапати сум посетила друг салон и се разбира – се покајав. Без разлика дали се работи за трајно виткање, фарбање, шатирање или шишање (особено на супер кратките фризурчиња :) , единствено имам доверба во Пеце и неговиот тим. И кога ги посетувам, не викам вака сакам, така сакам…туку едноставно оставам на нивните вешти раце да ја направат магијата. Поздрав и продолжете така :)

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Даница Граматикова

Веќе 10 години сум редовен посетител на КУЛ КАТ од малото дуќанче кое се наоѓаше на истото место, ако се сеќавате.Целиот персонал му е супер, секогаш се ведри ,насмеани и позитивни.Секогаш имаат нешто ново да понудат се гледа и чувствува дека се движат во права насока.Сето тоа се разбира е дело на ПЕЦЕ.Браво за сите вас само така продолжете .

Moјата 4-годишна ќерка ве обожава и многу сака да доаѓа со мене на фризер :-)

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Оле Накова-

Срцки мои веееееееее сакамммммм сите! Без вас би изгледала безвезе , а впрочем сите ние Накови не би биле ИН од најмалиот до најголемиот. Сите овие години и ние растеме со вас!

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Ванчо – Oliveti biro kopirs

Поздрав до Пецика и целиот персонал на студио Кул Кат , коментари не се потребни бидејќи сте најдобри и во иднина кога ќе одите за Гевгелија де ме викате и мене бидејќи комбињата ми се спремни тип-топ. Поздрав од Вани-Оливети.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Захарија Хари Вулгаракис

За опуштање, за средување, за перфектен изглед, за сокче, за кафе, за дружба, да немате фризура ружна и ако за тоа ви е професионална помош нужна, обратете се кај Пеце во Кул Кат, верувајте ситуацијата со вашата фризура никогаш нема да биде тужна.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Весна Димитриевска

Кога станува збор за негата на мојата коса ,има само едно решение….Најдобриот,најшармантниот и најиновативниот Пеце,заедно со својот тим….Секогаш професионални и најдобри,тоа е тимот на кој му верувам ! Само напред , најдобри сте !

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Аница Ѓорѓиоска

Cool Cut, место каде секој ќе добие професионална нега и грижа на својата коса , место каде секој ќе најде врвност , висока услуга од целиот тим на чело со Пеце.Секогаш се следат последните модни трендови , дополнети со желбите на клиентите.Тоа се луѓето на кои не треба да им кажеш сакам… седнувам и уживам … се си знаат.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Eleni Karayuanni

Mnogu dobro sisanje i ubavo opkruzuvanje.Pece e mnogu ljubezen i sarmanten.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Antonis Droushiotis-www.droushiotis.com

“2 years now, since am living in Skopje, am a regular customer of CoolCut. The whole team is fantastic! Am coming from Cyprus and I’ve never seen ever, such professional work both by means of trained personnel and by work. Thumbs up and keep up the good work. You are amazing honestly! -

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Fetah Fetahu-Arhitect

Прекрасна работна просторија во приземјето на станбениот објект коja се наоѓа на бул. “8 Септември“  Границите на архитектнското издание во кое се наоѓа овој ентериер е прекрасен. Ако архитектурата нa едно време е слика (изглед) на огледало на тоа време, тогаш иднината на нашата архитектура многу е зависна од животните процеси кои не очекуваат.Во согласност со новите процеси, тенденции и сознанија, но во духот на современата архитектура остварен е еден свет, свет на убавината.Терминот “авторска архитектура” се оправдува во овој простор, како што се оправдува и професионалноста во него.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Игор Крстев

Со години секогаш љубезни ,професионални и насмеани.
________________________________________________________________________________________________________________________________
Билјана Јованова – Архитект

Повеке од 8 години го посетувам ова студио кое во ниту еден момент не загуби од квалитетот на услугите што ги нуди. Му благодарам на Пеце и неговиот бреспрекорен тим.
_______________________________________________________________________________________________________________________________
Аександар Јарчевски- Лагермакс
Следејќи го развојот на Пеце од самиот почеток, не ми останува ништо друго осем и понатаму да се воодушевувам во неговата љубов кон професијата, но и умешноста своето знаење да го пренесе на тимот околу себе.  Осем професионалноста од сите вработени, таму се добива и една огромна срдечност и отвореност.  Браво за сите во тимот !
_______________________________________________________________________________________________________________________________
Емилија Башоска-OZON dooel
За мене Кул Кат е место каде што се одмарам по неколку часа работа , вистински се релаксирам и најважно кога ќе излезам од таму најубаво изгледам.Топло го препорачувам овој фризерски салон на секого бидејќи таму ќе сретнете најмногу насмеани лица на едно место.
_____________________________________________________________________________________________________________________________
Рената Трајковска
Пеце е единствениот мајстор во Скопје кој знае како да ја ишиша и обликува мојата куса коса. Сите вработени во Cool Cut се исклучително љубезни и професионални.
______________________________________________________________________________________________________________________________
Горан Илиевски-Foerch Gmbh
Кај Пеце се шишам веќе долго време и ретки се тие што знаат да ми ја средат косата како него.
_______________________________________________________________________________________________________________________________
Бранка Петровска
Студиото на Пеце го посетив прв пат во 2001 година. Од тој момент, сите значајни настани во мојот живот, се овековечија со неговите ремек-дела… Огромна благодарност до Пеце и неговиот тим!
_______________________________________________________________________________________________________________________________

Melissa Scherer -US Embassy
Cool Cut is a fabulous hair studio for both adults and children. Their staff are highly professional and knowledgeable, as well as very warm and inviting. They use only high quality products. I highly recommend Cool Cut Studio!
________________________________________________________________________________________________________________________________