Контакт

  • Име и презиме:
  • E-маил:
  • Телефон:
  • Порака:

Студио Кул Кат

Бул. Октомвриска Револуција 8 (8-ми Септември)
1000 Скопје, Р. Македонија

Телефон: +389 2 3067 366

Работно време:

Понеделник - Петок: 09:00 - 20:00 часот

Сабота: 09:00 - 17:00 часот

E-маил: coolcut@t-home.mk

contact@coolcut.com.mk

perica.ivanovski@coolcut.com.mk

jobs@coolcut.com.mk