За нас

Нас, вашите стилисти и пријатели од Студио „Кул Кат“ не одликуваат препознатливи високопрофесионални карактеристики кои нè прават единствени и нè издвојуваат во светот на фризерската мода во Македонија и пошироко, во регионов.

Во Студио „Кул Кат“, се трудиме и успеваме да ги претвориме претходните фризерски искуства на своите клиенти во персонализирани услуги, секогаш во чекор со модата и во склад со личноста и нивниот животен стил.

Работно-креативната „кулирана“ атмосфера на нашето студио ги поттикнува нашите стручни вештини и отвора нови хоризонти на нашите уметнички очи од вашата коса да создадеме нова слика, слика која говори илјада зборови.


Ние постоиме за Вас и се развиваме со Вас…

Бидете модерни, но и свои. Дојдете и бидете дел од Кул Кат.