Блог

Козметика на раце и нокти

Козметика на раце и нокти: маникир 300 ден. спа маникир 1000 ден. француски маникир 400 ден. продолжување (наливање) на нокти  1 200 ден. гел на природни нокти 1000 ден. гел  (shell) лак

Прочитај повеќе

Virtual MakeOver

Ново!!! Направете сами Virtual MakeOver на вас или на вашите блиски.

Прочитај повеќе

Совети за убава и здрава коса

Почитувани, Ви се обраќам лично Вам. Знаете дека секоја жена сака да има убава и здрава коса. Косата е како круна на главата, па затоа кога има убава и прекрасна коса таа се чувствува како кралица.

Прочитај повеќе

NEXXUS-УРГЕНТНА НЕГА ( КЛИНИКА ЗА КОСА )

Ургентна нега ( Клиника за коса ) EMERGENCY > Протеински третман за хемиски третирана и многу јако оштетена коса – 1800/2200 ден Пpoизводи за третманот - KELATE шампон за длабинско чисте

Прочитај повеќе

Кератин од Бразил – решение за сите вистински потреби на вашата коса

Кератин од Бразил е решение за сите вистински потреби на вашата коса. Бразилскиot Кератин е специјално формулиран и содржи природно органски протеини кои ја градат, ја обновуваат и подмладуваат коса

Прочитај повеќе