Совети за убава и здрава коса

Почитувани,

Ви се обраќам лично Вам.

Знаете дека секоја жена сака да има убава и здрава коса.

Косата е како круна на главата, па затоа кога има убава и прекрасна коса таа се чувствува како кралица. Постојат низа фактори кои ја оштетуваат косата и заради кои таа е сува и дехидрирана, со еден збор лоша, затоа многу е важно косата да се негува редовно. Не можеме, исто така, а да не ги споменеме и кожата, темето на главата, како и опаѓањето на косата. Фактори кои се причинители за оштетување и дехидратација на косата, коренот и кожата на главата може да се каже дека се – различни хемиски третмани, користење на неквалитетна козметика за коса, користење на производи на неправилен начин, прејакото сонце, студените мразни денови , тврдата вода и хлорот што се користи во домаќинството. Неправилната исхрана, исто така, може да влијае на квалитетот на косата, потоа недоволното користење и консумирање течности и вода, брзиот начин и темпото на живеење, поминатите болести, стресовите и сл.

Бидејќи сега на пазарот постојат многу квалитетни производи кои се наменети за оваа проблематика, која има се поголем замав, неблагодарно е да не бидете запознаени и информирани. Постојат низа третмани наменети за лекување на косата, коренот и кожата на главата, затоа почитувани читатели и посетители на нашата интернет страница, без разлика дали сте наш постојан или иден клиент и член на Кул Кат, решив лично да Ви се обратам и да Ве известам дека ние во Кул Кат имаме решение за Вашите проблеми, се разбира, кога се работи за Вашата ценета коса.

Исто така, важно е да напоменам и дека голем број од третманите ги користат и мажите, а нашето искуство покажува дека и кога е посилниот пол во прашање резултатите се видливи, и тоа при решавањето на проблемите со масната коса, првутот и иритираната кожа, потоа намалувањето на процентот на опаѓање на косата, како и поттикнувањето на природниот раст и боењето на косата со полуперманентни бои, без амонијак.

Тука можете да прочитате поопширно и да го видите процесот и видовите на третмани кои ги спроведуваме со производите на  REVLON PROFESIONAL .


Термо хидрантен третман – 1200/1500 ден.

[hana-flv-player
video="http://www.coolcut.com.mk/wp-content/uploads/2011/01/Hydra.flv"
width="445"
height="360"
description="Термо хидрантен третман"
clickurl="http://www.coolcut.com.mk"
clicktarget="_blank"
player="2"
autoplay="false"
loop="false"
autorewind="true"
splashimage="http://www.coolcut.com.mk/wp-content/plugins/hana-flv-player/spalsh1.jpg"

/]

Пилинг на коренот за масна коса – 600 ден.

[hana-flv-player
video="http://www.coolcut.com.mk/wp-content/uploads/2011/01/Deap_Clean.flv"
width="445"
height="360"
description="Термо хидрантен третман"
clickurl="http://www.coolcut.com.mk"
clicktarget="_blank"
player="2"
autoplay="false"
loop="false"
autorewind="true"
splashimage="http://www.coolcut.com.mk/wp-content/plugins/hana-flv-player/spalsh2.jpg"
/]

Пилинг на коренот против првут – 600 ден.

[hana-flv-player
video="http://www.coolcut.com.mk/wp-content/uploads/2011/01/Pur_Peeling.flv"
width="445"
height="360"
description="Термо хидрантен третман"
clickurl="http://www.coolcut.com.mk"
clicktarget="_blank"
player="2"
autoplay="false"
loop="false"
autorewind="true"
splashimage="http://www.coolcut.com.mk/wp-content/plugins/hana-flv-player/splash3.jpg"
/]

Пилинг на коренот за иритирана кожа – 600 ден.

[hana-flv-player
video="http://www.coolcut.com.mk/wp-content/uploads/2011/01/SOS.flv"
width="445"
height="360"
description="Термо хидрантен третман"
clickurl="http://www.coolcut.com.mk"
clicktarget="_blank"
player="2"
autoplay="false"
loop="false"
autorewind="true"
splashimage="http://www.coolcut.com.mk/wp-content/plugins/hana-flv-player/splash4.jpg"
/]

  • Анти-хер лос третман против опаѓање на косата/1 третман x 12 ампули – 3600 ден.
  • БРАЗИЛСКИ КЕРАТИН – 7000-13000 ден.

Почитувани Вашата грижа е и наша, а доколку има нешто што не Ви е јасно слободно можете да ни пишете преку електронската пошта или да закажете термин за консултација. Во најкус можен рок ќе се потрудиме да Ви одговориме и да Ви помогнеме да го решите Вашиот проблем. Студиото Кул кат е отворено за секое Ваше прашање или дилема, затоа што постоиме и се развиваме за и со Вас.

Посетувајте не често на нашите блогови, бидејќи секогаш ќе има интересни новости и корисни работи.

Ваш Пеце