Soveti za ubava i zdrava kosa

Të nderuara,

Ju drejtohem personalisht.

Është e ditur që çdo femer deshiron të ketë flokë të bukura dhe të shëndosha. Flokët e femres janë sikur kurorë mbretëreshe, dhe për atë arsye, me flokë të bukura dhe të këndshme, çdo femër ndihet si mbretëresh. Janë disa shkaktarë të cilët i dëmtojnë flokët dhe për atë ato thahën dhe dehidrojnë ose me një fjalë, të keqe. Për këto arsye, është shumë e rëndsishme të ushqehen flokët rregullisht. Tani, duhet të përmendim lëkuren, kuroren e kokës dhe humbjen e flokëve. Faktorët të cilët e dëmtojnë dhe dehidrojnë rrënjën e flokut dhe lëkurën e kokës mund të jenë trajtimet kemikale të ndryshme, përdorimi i produkteve të kqija në mënyrë te gabuar, rrezet e diellit, ditët e ftohta, uji i fort dhe klori që perdorët në amvisëri. Ushqimi i papërshtatshëm, mungesae konsumimit të lëngjeve edhe ujit, ritmi i shpejtë i jetës, sëmurjet e kaluara, stresi etj… mund gjithashtu të ndikojnë në kualitetin e flokëve.

Mbase në treg ka produkte të ndryshme cilësore cilat janë të dedikuara për këtë çështje, është mirë të informoheni rreth tyre. Egzistojnë metoda të shumta të parapara për trajtimin e rrajës e flokut dhe lëkurës së kokës, pra të dashur lexues dhe vizitor të web faqes tonë, pa dallim a jeni klient i rregullt apo i klient i ardhshëm i studios CoolCut, kam vendosur të Ju drejtohem personalisht, dhe të Ju informoj se ne në CoolCut kemi zgjidhje për problemin tuaj, natyrisht, për flokët tuaja të ndëruara.

Gjithashtu, është më rëndësi të ceket se disa nga trajtimet tona janë për meshkuj, dhe përvoja jonë tregon se sa i përket gjinisë më të fortë, rezultatet janë të dukshëm, dhe me këto zgjidhen problemet e flokëve të yndyrshme, zbokthit dhe iritimit të lëkurës, duke zvogëluar perqindjen e humbjes të flokëve dhe inkurajimin e rritjes natyrale të flokëve me ngjyrë gjysëm-permanente pa amonijak.

Këtu mund të lexoni për më shumë detaje dhe shikoni procedurat dhe llojet e trajtimeve.
• Trajtim thermal hidrant (video) – 1.200/1.500 denar.
• Pilling i masës së rrënjës së flokëv (video) – 600 denar.
• Pilling i rrënjës së zbokthit (video) – 600 denar.
• Pilling i rrënjës të lëkurës të irituar (video) – 600 denar.
• Tretman kunder humbjes së flokëve
/1 tretman x 12 ampulla – 3.600 denar.
Keratin brazilian – 7.000-13.000 denar.

Të ndëruar,
Problemi i Juaj është i joni, dhe nëse ka nevojë për sqarime të më tejshme, Ju lutemi të na shkruani email ose të caktoni datën për konsultim. Do të mundohëmi që të Ju përgjigjemi sa më shpejt dhe të Ju ndihmojmë të zgjidhëni problemin tuaj. Studio CoolCut është i hapur për të gjitha pyetjet dhe dilemat, sepse ne egzistojmë dhe zhvillohemi për dhe me Juve.

Vizitoni bloget tona sepse atje gjithmonë ka lajme të reja dhe gjëra të dobishme.
I Juaji,
Pece