Keratini brazilian është solucion për të gjitha nevojat e flokëve tuaja

Keratini brazilian është solucion për të gjitha nevojat e flokëve tuaja. Keratini brazilian është i formuluar veçanërisht dhe është i përbërë nga proteinet natyrale dhe organike të cilët ndërtojnë, rinovojnë dhe përtërijnë flokët duke i bërë ato të shëndritshme, të buta dhe të mëndafshta. Keratini brazilian është i paraparë për të gjitha llojet e flokëve dhe komponentët nga silikon nano-grimcat deportojnë thellë në nervin e flokut duke i bërë flokët e tharra nga trajtimet kimike të shëndosha dhe të buta. Efekti i Keratinit brazilian është i dukshëm dhe i mahnitshëm, dhe Keratini brazilian mund përgjithmonë të përmirësojë flokët e juaja.