Блог

Маракеш – Колекција 2011

Излезе новата колекција на Ревлон - професионал наречена Маракеш. Потекнува од еден важен и поранешен царски град во Мароко, за кој може да се каже дека е град кој стои помеѓу традицијата и современос

Прочитај повеќе