Ботокс за коса ( Glam B­filer)

Шампон со кремаста формула со голема чистачка моќ идеална за сува ,кршлива и оштетена коса. B­filer шампонот е богат со гликопротеински екстракт од бадем,кој може да се пофали со хидрантни смекнувачки и хранливи особини. Дури и најоштетената коса лесно ќе се расчешлува и ќе биде полна со волумен од овој интезивен задебелувачки третман кој ќе биде видлив и по првото аплиуцирање.

B­filer концетратот (BOTOX)доаѓа после второто шампонирање (отварање на влакното). Наменет е за хранење и пополнување на најсувата и кревка коса која лесно се крши. Исто така B­filer contrecatot е богат со гликопротеински ексракт од бадем кој има регенерирачка,долготрајна и хранлива моќ. Има дејство да ги исполни празнините во капиларните мембрани на влакното и го спречува цепкањето на самите врвови на косата. Косата станува бујна,нахранета и свиленкаста на допир уште по првата апликација. За комплетирање на целиот третман советуваме три апликации.
Доста е препарчлив во летните периоди кога косата повеќе е изложена на јаките сончеви зраци кои исто така можат да делуваат негативно на квалитетот на влакното.

Шампон со кремаста формула со голема чистачка моќ идеална за сува ,кршлива и оштетена коса. B­filer шампонот е богат со гликопротеински екстракт од бадем,кој може да се пофали со хидрантни смекнувачки и хранливи особини. Дури и најоштетената коса лесно ќе се расчешлува и ќе биде полна со волумен од овој интезивен задебелувачки третман кој ќе биде видлив и по првото аплиуцирање.
B­filer концетратот (BOTOX) доаѓа после второто шампонирање (отварање на влакното). Наменет е за хранење и пополнување на најсувата и кревка коса која лесно се крши. Исто така B­filer contrecatot е богат со гликопротеински ексракт од бадем кој има регенерирачка,долготрајна и хранлива моќ. Има дејство да ги исполни празнините во капиларните мембрани на влакното и го спречува цепкањето на самите врвови на косата. Косата станува бујна,нахранета и свиленкаста на допир уште по првата апликација. За комплетирање на целиот третман советуваме три апликации.
Доста е препарчлив во летните периоди кога косата повеќе е изложена на јаките сончеви зраци кои исто така можат да делуваат негативно на квалитетот на влакното.